torstai 21. helmikuuta 2013

Wolves Empress...



Henkirikoksen uhreja Suomessa: 100/vuosi
Tapaturmissa kuolleet: 2400/vuosi
Liikennekuolemat: 270/vuosi
Alkoholikuolemat: 2000/vuosi
Influenssakuolemat: 1000/vuosi
Susien tappamat ihmiset: 0/100 vuotta

Eli aseet ovat kuitenkin käännettynä kohti metsää vain siksi, että siellä "saattaa sattua jotain", vaikka ne oikeat luotien maalit ovatkin kaupungeissa. Todennäköisyys tulla narkomaanin puukottamaksi 20 euron tähden tai jäädä auton alle kun toimitusjohtaja mutikaisella on niin kiire ettei ehdi liikennevaloja huomioida ovat paljon suuremmat kuin suden hyökkäyksen kohteeksi joutuminen. Tämä jos jokin kertoo nyky-ihmisten totaalisesta veltostumisesta ja siitä että kosketus luontoon on todellisesti kadonnut. Uhotaan niin että ollaan "luomakunnan kruunuja" ja "että pidetään metsät järjestyksessä". Silti sinne metsään ei uskalleta ilman kirväärejä mennä. Teille kaikille läskimahaisille metsästäjä-alkoholistelle: HAISTAKAA VITTU!!! Jos te kerran olette sellaisia alfoja kuin väitätte, menkää ottamaan suden kanssa mittaa paljain käsin, niin katsotaan kuka se kuningas on (tosin sanomattakin selvää että jälkeen jäisi vain ihraisia lihankimpaleita ja verilammikko hankeen kun Wotanin koirat pistää pökköä pesään). 

Ennen kuin joku alkaa taas vinkua siitä kuinka täällä taas kaupunkilaiset puhuu asioista joista ei tiedä, voin sanoa että olen asunut maalla ja metsien läheisyydessä jo 20 vuotta. Korvissa kulkeminen on meikäläiselle tuttua hommaa. Susiin on tullut törmätty ja mitään ongelmaa ei ole ollut. Hippi en ole, sillä hipit on juurikin niitä kaukolämmitetyssä keskustan asunnossa asuvia haisuleita, jotka ei tiedä mistä puhuvat, kun eivät bongin kerrättämisen lomassa uskalla ulos pakkaseen lähteä. 

Uskomatonta on myös se kun nämä edellämainitut läskimahat itkevät että "sudet syö heidän hirvensä". Siis miten niin heidän hirvensä?!? Käsittääkseni susien ja hirvien koti on se metsä, jonne metsästäjät aseistettuna tulee itse elämöimään. Jos teillä asenne on tuollainen, arvon herra metsästäjiä ei varmaan haittaa jos meikäläinen tulee aseen kanssa hakemaan teiltä ruuat jääkaapista ja kalliit viskit baarikaapista. 

Ikäviä tarinoita myös kuulee susista jotka ovat metsästäjien koirien kimppuun käynyt. Näitä koiria käy kovasti sääliksi, mutta kuka se syypää tähän on? Metsästäjä tietysti! Hän tuo koiran sille sopimattomaan maastoon. Totuushan on se, että kesytetyt koirat ovat liian pehmeitä toimimaan kesyttömässä erämaassa. Pyydän anteeksi jos loukkasin koiran omistavien tunteita, mutta näin se vaan on. Itse pidän eläimistä yli kaiken ja rakastan myös koiria, näin ollen en itse ikimaailmassa menisi päästämään koiraani, siis minulla sellainen nyt olisi, liikkumaan vapaasti suden alueella. Onko se edes mikään ihme että sudet tulevat asutusalueille, kun ne luonnollisissa oloissaan metsissä joutuvat tällaiseten paineiden alle.

Jotenkin voisin tätä koiran joutumista suden uhriksi verrata tällaiseen tilanteeseen: Olen itse kotona olohuoneessa lukemassa/katsomassa TV:tä/ym. kun eteiseeni tulee kaksi miestä, toisella kivääriä Kiväärimies sanoo toiselle että "menes häätämään tuo asunnon omistaj tänne eteiseen että pystyn ampumaan sitä". Mites tässä tilanteessa mahtaisi käydä? Todennäköisesti hätyyttämään tulevalla kaverilla katkeaisi luu jos toinenkin, toivon mukaan myös kiväärimiehelt mikäli iholle pääsisin tai mikäli tuo paskahousu kivääristään suostuisi luopumaan.

Lopetan vuodatukseni hyvää sitaattiin: "Elämä alkaa mukavuusalueen ulkopuolella. Hyväksy se tai taivu"

-Wotanin nimee: Nordic Commando-


1 kommentti:

  1. Tiukkaa "vuodatusta", mutta täyttä asiaa mielestäni! Terveisiä melkein susirajalta!

    VastaaPoista